Links

ptssbegrip.jimdo.com

PTSS & Begrip
Wie zijn wij:
Wij zijn een team van ervaringsdeskundigen met PTSS.
Ons doel:
Wij willen objectieve informatie, tips, tricks en  nuttige adressen geven aan mensen met PTSS en hun familie, partners en vrienden. Het gesprek bevorderen samen met de PTSS-er en hun familie, partners en vrienden om PTSS hanteerbaar te maken.

www.copytoprint.nlcopy to print
de papier professionals

Voor onderstaande producten kunt u bij Copy to Print terecht:

– zwart/wit printen t/m a0 formaat
– zwart/wit kopieën t/m a3 formaat
– kleuren printen t/m a0 formaat
– kleuren kopieën t/m a3 formaat
– inbinden, vouwen, plastificeren, scannen en nieten
– bedrukken op vele materialen zoals kleding, slippers, petten, bierviltjes etc.
​- ontwerp van uw logo, visitekaartje, poster etc.

Vakantielandgoed De Alberthoeve
https://alberthoeve.nl/                                                                       a2c00a1b4a
Voor onze meerdaagse trainingen maken we gebruik van de accommodatie van De Alberthoeve. Ook is het mogelijk voor of na een coachsessie heerlijk bij te komen en te ontspannen bij De Alberthoeve.
Bij De Alberthoeve kunt u niet alleen maar heerlijk kamperen op de camping. Bij De Alberthoeve huurt u ook een bungalow/ Lodge, of van alle gemakken voorzien een bed & breakfast of vakantiehuis/groepsaccommodatie met uw familie, ruiter-of menvereniging. U ziet dat u bij ons vele mogelijkheden heeft om een geweldige vakantie in Drenthe te hebben. Bij een familieweekend krijgt u er tijdens uw vakantie een verzorg pony bij.

http://kernkracht-spiegelcoach.nlspiegelkracht
Coachen met honden als co-coach is een hele pure en mooie vorm van coaching. Honden reageren vanuit hun natuurlijk instinct op je intenties, je lichaamstaal en zonder te oordelen spiegelen ze wat er aan energie is. Wat jij zal zien in de “spiegel” die je voorgehouden wordt ben je zelf, gewoon zoals je bent… op een hele veilige, respectvolle manier maar soms ook heel confronterend.

 

Stichting Bartje Cie re-enactgroep 13 Infat LMB RS

Bartje Ciehttp://www.13.luchtmobiel.nl
De Stichting Bartje Cie re-enactmentgroep 13 Infbat LMB RS geeft gestalte aan de groene begin periode van 13 Infanteriebataljon Luchtmobiel “Regiment Stoottroepen” in de jaren 1994 tot 1997 en beoogd meerdere doelstellingen.

Het re-enacten is geen doel maar een middel. Een militair die de burger in gaat mist meestal een stukje kameraadschap, binding of het militair zijn, gewoon weer eens te kunnen praten over oefeningen, uitzendingen en elkaars verhalen of heeft mogelijk bewust/onbewust geestelijke problemen. Voor deze (ex) militairen willen wij een warm thuis zijn, een aantal van onze leden zijn gecertificeerd Nuldelijnshelper Veteranen.

Wij zijn geen hulp instantie maar hebben wel de lijnen naar verschillende hulpinstanties, en zijn een plek om je verhaal kwijt te kunnen of gewoon een paar keer per jaar weer eens lekker weg te zijn in een militaire setting met gelijkgestemden.  Maar ook om anderen een kijkje te geven in een recenter stukje Nederlandse Militaire geschiedenis, door dit op een zo authentiek als mogelijke wijze (inter)actief uit te beelden.

Het is ons uit eigen ervaringen en de vele positieve reacties gebleken dat wij op diverse evenementen een welkome aanvulling en gesprekspartner bleken te zijn.

www.paardenharmonie.nl
Omgaan met je paard in harmonie, wie wil dat nou niet?
Bij Paard en Harmonie wordt gestreefd naar een harmonieuze samenwerking tussen paard en mens. Dat geldt niet alleen tijdens het rijden of tijdens het “werk”, maar ook op stal en in de omgang met elkaar. Harmonie en respect zijn dan ook de sleutelwoorden in de lessen bij Paard en Harmonie. Je kunt hier terecht voor diverse soorten les in ‘werk met paarden’, van grondwerk tot integrated horsemanship maar ook ‘gewone’ rijlessen.

 

www.denijenshof.nl
Als je houdt van: de natuur, het platteland, ruimte, rust, comfort, wandelen, fietsdenijenshofen, golfen, lekker eten en drinken zul je je thuis voelen op De Nijenshof.
Méér dan een bed & breakfast  Je deelt de voormalige boerderij met de eigenaren aan de rand van het natuurgebied De Eese; Zij wonen in het voorhuis, de gasten logeren in een van de ruime suites in het achterhuis. De tuin (1,5 ha) met grote vijver, de boomgaarden en de terrassen (1,5 ha) nodigen uit om heerlijk te ontspannen.

 

www.ludanchelo.nl
De manege is direct gelegen aan een zeer groot bosrijk natuurgebied. (Het Drents Friese Wold)  lucht foto hoeve 20-08-11Een prima opstapplaats voor een mooie bosrit.
Met de betrouwbare pony’s en paarden is het iedere dag mogelijk om een bosrit te maken. Een standaardtocht duurt 1 uur.  Op verzoek en bij voldoende deelname is het mogelijk langere tochten te maken.
De tochten zijn alle onder begeleiding, deelname is mogelijk voor ervaren ruiters/amazones.Een cap dragen is verplicht ( deze kunt u bij de manege lenen ). Vroegtijdig reserveren gewenst.
Tevens is de locatie een ideale opstap plaats voor groepen met eigen paarden. In overleg kunnen er paarden / pony’s worden bij gehuurd.

 

Hotel Restaurant Vila Nova, Zorgvlied 

Vila NovaHotel Restaurant Villa Nova is gelegen in het Drentse dorpje Zorgvlied op een prachtige locatie aan de rand van Nationaal park Drents Friese Wold.
Op zoek naar vergaderlocatie in de natuur van Drenthe, Centraal in Noord-Nederland? Vila Nova beschikt over een comfortabele ruimte voor cursussen, trainingen en presentaties. Deze ruimte is voorzien van een flip-over, beamer en scherm en wifi-internet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *