Teamcoaching

Farasi Rafiki Paardencoaching geeft via team of individuele coaching met een paard in korte tijd een boost aan je persoonlijke ontwikkeling en stimuleert de samenwerking binnen teams. De belevenis is uniek qua plek en sfeer. In een veilige setting komen we samen tot groei doordat het paard inzicht geeft in jouw gedrag en zijn.

Inhoud
Na de intake met de opdrachtgever wordt het thema bepaald, dit kan bijvoorbeeld teambuilding zijn, meer cohesie of zicht op individuele kwaliteiten. De coach verwerkt het thema (de vraag) in de keuze voor de oefeningen met het _MG_0728paard of meerdere paarden. Tijdens de sessie komen alle deelnemers van de groep of het team aan bod. De feedback wordt individueel of in de groep besproken. Behalve zelf een oefening doen, is het ook waardevol om de collega of groepsgenoot waar te nemen.

Duur: in overleg 1 dag / 1 dagdeel. Inclusief lunch (standaard of luxe).

Resultaat
Het team, de afdeling of de groep ervaart tijdens de oefeningen met het paard wat het effect is van het eigen gedrag in de groep. Hierdoor ontstaat zicht op persoonlijke aandachtspunten om samenwerking te verbeteren.

Klik hier voor meer informatie over paardencoaching en kosten.

Reserveren
Een paardencoach sessie in Drenthe is te reserveren via het contactformulier.