Coaching met paarden

Coaching met paarden in Drenthe kan ingezet worden voor teams, afdelingen, groepen, individueel en specifiek voor rouw- en verliesverwerking.

Farasi Rafiki Coacing met paarden geeft via team of individuele coaching met een paard in korte tijd een boost aan je persoonlijke ontwikkeling en stimuleert de samenwerking binnen teams. De belevenis is uniek qua plek en sfeer. In een veilige setting komen we samen tot groei doordat het paard inzicht geeft in jouw gedrag en zijn.

Inhoud
De coaches van Farasi Rafiki geven naar gelang het onderwerp, thema of specifieke vraag van de groep of het individu opdracht om een oefening met het paard te doen. Vooraf geeft de coach aan wanneer er feedback gegeven wordt. Dit kan direct na de sessie plaatsvinden of op een later moment. De feedback is altijd positief, in die zin dat aandachtspunten benoemd worden.

Resultaat
In een relatief korte tijd kan de deelnemer door paardencoaching inzicht krijgen in zichzelf. Het gedrag van het paard spiegelt het gedrag dat de deelnemer toont tijdens de oefening. Door de feedback van de coach krijgt hij/zij handvatten om zich verder te ontwikkelen.

Het doel van coaching met een paard is om persoonlijke ontwikkeling te stimuleren. Het voordeel van deze vorm is dat het ‘anders’ is en een snel en zichtbaar effect heeft.

Na de sessie
Als er in de tijd na de sessie nog vragen zijn, beantwoorden de coaches van Farasi Rafiki deze graag via e-mail of telefoon.

Randvoorwaarden
Farasi Rafiki vindt het belangrijk om te zorgen voor een veilige omgeving. Er wordt altijd gewerkt in overleg met wat degene die gecoacht wordt aan kan. De oefeningen zijn naast het paard, niet op het paard.

De groepsgrootte is maximaal 6 voor één coach. Bij meer deelnemers zijn er twee coaches beschikbaar.

Kosten

Teamcoaching
Coaching van een team, afdeling of groep. Maximaal 6 deelnemers.
Duur: dagdeel (9.30 – 13.00 uur)
Kostenindicatie, inclusief koffie/thee: € 750,00 exclusief 21% BTW. Lunch in overleg: standaard of luxe uitgevoerd.

Individueel
Individuele coaching, duur in overleg en kost € 85,00 per uur, inclusief koffie/thee en wat lekkers, exclusief 21% BTW. Op verzoek kan er samen met de coach geluncht worden.

Individueel – Rouw- en verliesverwerkingIMG_0687
Op verzoek kan een Individuele coaching van 1 dagdeel in samenwerking met een professionele therapeute worden ingevuld. Kosten in overleg.

Video
Het opnemen van de sessie met de/een deelnemer op video heeft een grote toegevoegde waarde voor de deelnemer omdat deze de video rustig thuis kan bekijken en zelf kan zien wat er gebeurde.

Reserveren
Een paardencoach sessie in Drenthe is te reserveren via het contactformulier. De coaching kan eventueel uitgebreid worden met een overnachting of een aanvullende activiteit.